Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA


A balliberális családpolitika gyöngyszeme

A bölcsődések támogatására nem jut, de a haverok brutális fizetésemelésére simán futja a baloldali vezetésű pécsi városkasszából...

Ismét rácsodálkozhatunk arra, mit is jelent az (elvileg) baloldali pártok számára a családtámogatás. Ezúttal Pécsett mutatták ki a foguk fehérjét. A kampányban "természetesen" hazudtak reggel, délben meg este, ígéretekből nem volt hiány, hallhattunk "visszavett városról", emberbarát városvezetésről, szociális érzékenységről, "kolbászból kerítésről"... De, mint a többi ellenzéki vezetésű városban, Pécsett is keserű az ébredés. Ugyanakkor intő példa is ez, mire is számíthatnánk, ha egyszer újra "ezek" kerülnének hatalomra...

Tovább


Győr a józan ész diadala

Nem jött össze a nagy álom az ellenzéki oldalon, mondhatni dupla sallerrel abszolválták az elmúlt hetet. A különböző balliberális hírportálok komment szekcióiban óriási várakozással tekintettek az elmúlt hétre. Sokan már-már az "áttörés hete"-ként aposztrofálták a Január 20-26 közötti időszakot, egyöntetű vélemény volt ugyanis, hogy a Fideszt kizárják az Európai Néppártból és Győrt elveszti a kormánypárt. A kettő együtt meg igazi lavinát indít meg, sokan már előrehozott választásokat is vizionáltak. Aztán, ahogy az lenni szokott, egyszer csak szembe jött a valóság. Meggyőződésem, hogy a győri eredményben alaposan benne van az elmúlt száz nap.

Tovább


Most akkor börtön vagy szanatórium?

A "felvilágosult és haladó" Európában teljes a téboly börtönfronton. Épp ésszel nehéz felfogni, milyen pereket indítottak (és nyertek) már az ott "sínylődő" rabok. Büntetés vagy jutalom járjon 77 ember lemészárlásáért?

Tovább


Tényleg ennyire hülye a magyar??? (Videóval)

Tudta ön, hogy az Árpád-ház már évszázadokkal Szent István megkoronázása előtt kihalt? Vagy azt, hogy Március 15.-én a honfoglalást ünnepeljük, ami 1939-ben volt és melynek során kiűzték a törököket egy nemzeti vágta keretében? Nem, ezeket nem egy füstös kiskocsma borgőzben pácolt közönsége mondta. Ezek, többek közt, egy leendő tanár és egy friss diplomás meglátásai...

Tegnap este kapcsolgattam kicsit a tévét unalmamban, mikor is szembe jött velem az egyik ismert kereskedelmi csatornán az "Észbontók maraton". Az elmúlt évek adásait ismételték, kora délutántól egészen késő estig. Aki esetleg nem emlékezne már eme "műveletlenségi vetélkedőre", annak dióhéjban:

A műsor koncepciója a következő volt: adott egy férfi és egy női páros, akik külön-külön helységben üldögélnek és a számukra feltett (általában nem túl nehéz) kérdésekre próbálnak válaszolni. A párosokat, hogy is fogalmazzak finoman, nem éppen "Nobel-díj várományosokból" válogatják ki, legyünk őszinték, a "minél hülyébb, annál jobb" elv érvényesül a szelektálásnál. Ők azt hiszik, egy vetélkedőn vannak, versenyzőként, ezért kapják a kérdéseket. Valójában az igazi versenyzők a stúdióban ülnek és a feladatuk kitalálni, hogy az "Észbontók" ott elkülönítve vajon helyes választ adnak-e a feltett kérdésre vagy ha nem, hát mekkora marhaságot fognak elővezetni.

Tovább


Hülyének lenni nem luxus, csak a rántott hús?

politika gyurcsány hazugság közélet

Mindig érdekes esemény amikor a honi politikai élet Münchhausen bárója idejét érzi, hogy maroknyi szektája körében sopánkodjon egyet. Aztán persze rendre szembe jön a valóság és képen törli Ferit. No de, tökös, balliberális "európai magyar" nem engedi, hogy holmi tények összezavarják. Tényekkel foglalkozni, az olyan maradi, konzervatív, sőt talán még fasiszta dolog is, ergo a tényekre időt pocsékolni butaság! Jól képzett "európai magyar" elvek mentén masíroz, a szíve viszi előre a Lenini brüsszeli úton!

Tovább
«
12