politika közélet blog blogolás köszöntő hazai

Nos kedves emberek, nagy szeretettel üdvözlök mindenkit! Kicsiket, nagyokat, fiúkat, lányokat, illetve engedve az új kor szellemének, mindazokat is, akik még nem döntötték el, hogy mik is ők valójában. Toleráns vagyok a szakállas nőkkel, borotvált lábú pasikkal vagy éppen a robotokkal kapcsolatban is. Sőt, valójában az sem zavar, ha valaki konyhaszekrénynek, gyümölcsfának vagy éppen dízelautónak képzeli magát. Legalábbis addig nem, míg nem várja el az illető, hogy nekem is kötelező legyen elmerülnöm az ő hiedelemvilágában.

Voltam már „bolgger”, több helyen is, volt ahol nagyjából hivatásos is. Aztán szép lassan kikoptak a blogok, abbahagytam. Volt ahol én akartam úgy és volt ahol „más akarta, hogy én akarjam úgy”. No nem mintha botrányblog lett volna bármelyik is, csak „nem elég liberálisak a nézeteim”. Most pár év elteltével, úgy gondoltam újra belevágok. Új év, új remények, új blog...

Miről fog szólni ez a blog? Semmiről, mindenről és bármiről. Napló. Magamnak, de nem csak magamnak. Elmélkedések, gondolatok a világ nagy dolgairól. Valójában bármi belefér, amiről eszembe jut valami, amiről van véleményem. És általában mindenről van...

Adta volna magát, hogy kapásból lecsapjak a mai nap slágertémájára, a „Gréczy ügyre”, de nem tettem. Egyrészt a honi portálok újságírói, blogok bloggerjei már így is kiéhezett vércseként csaptak le a DK önjelölt pornósztárjára, minek még egy helyen ekézni ezt a félnótást? Másrészt nem szeretem a hirtelen felindulásból elkövetett blogolást. Szeretem alaposan megrágni, majd megemészteni a témát, csak aztán véleményezni. Tudom, ez nem mindig kifizetődő a mai, szenzációhajhász világban. Annyit azért mégis elmondanék, amolyan jó tanácsként, hogy a Gréczy-módszer nem feltétlen a legmegfelelőbb csajozási tipp. Nyilván nem túl hatékony módszer, gondolom én, nem túl sok csaj álmodozik arról, hogy olyan fotókkal árasszák el, amin egy 50-es fószer, amolyan végvári vitézként, kivont karddal ácsorog a távolt kémlelve. (és ez még a kevésbé irritáló képek közé tartozott) Meg aztán, ahogy a mellékelt ábra is mutatja, a hölgy előbb-utóbb megunja a csávó szolgáltatásainak kéretlen reklámozását és lépni fog az ügyben. És ugye milyen ciki, amikor az ország egyik fele Zsoltika eléggé egyedi „párzási táncán” röhög, a másik fele meg a fejét fogja az ilyen mértékű tahóság láttán. Mondanám, hogy Gréczy Zsolt lett a honi politikai élet „José Luis Torrentéje”, de lássuk be, Zsoltinak sikerült lesüllyednie a bunkóság olyan mélységeibe, amelynek láttán még a jó öreg Torrente is elégedetten csettintene, majd térdre vetné magát, hogy „mester, taníts!”.

Jó, hagyjuk is. Pont elkezdtem, hogy nem írok a témáról, erre csak kezd elkapni a hév. Lesz még idő, alkalom és lehetőség Zsolti és a többi félnótás savazására. Ahogy elnézem őket, bőven lesz... Addig is köszönöm, hogy elolvastad, remélem érted miről szól majd ez a napló, azt meg pláne remélem, hogy érdekesnek találod majd. További reményeim közé tartozik, hogy ismét találkozunk hamarosan, akkor már egy teljes értékű bejegyzés okán. Addig is legyetek jók és ha fotóztok, gatya legyen rajtatok! :)

U.i.: Sikerült megfejtenem a DK betűszócska rejtélyét. Feri a notórius hazudozó, Ági az idegbeteg sivalkodó és Zsolti a perverz szexuális ragadozó. Ők együtt a Degenerált Koalíció.